Åsmund Skuterud – Solokonsert på Cafeteatret

Publisert 04/11/12

Global Oslo Music proudly presents
Åsmund Skuterud – Solokonsert på Cafeteatret

14. november | Dørene åpner 20:00 | Konsertstart 21:00 | cc. 100,-

I flere år har Åsmund Skuterud utforsket ulike måter å spille beats live på og denne kvelden fremfører han et knippe låter som har blitt skapt i løpet av denne prosessen. Selv om hovedprosjektet er live elektronisk musikk, vil han også ta frem flere akustiske stykker, som representerer ulike spilleteknikker. Det blir en variert konsert med spennende lydlandskap og utradisjonelle instrumentkombinasjoner.

Åsmund Skuterud er arrangør av og initiativtaker til Koèju -et klubbprosjekt der livemusikk erstatter dj’en. I over to år er det blitt holdt helkvelder på Blå, alltid med nye gjesteartister (musikere/dansere/ videoartister). Eivind Aarset, Stian Carstensen, Bilal (US) og Arve Henriksen er blant noen som har gjestet arrangementet.
Koèju avvikles i samarbeid med Global Oslo Music.

Like: Åsmund Skuterud (musician) på facebook:
https://www.facebook.com/asmund.skuterud.music?ref=tn_tnmn