Happy New Year!

Publisert 31/12/13

As the year draws to an end, we’d like to take this chance to wish you all a Happy New Year!
Global Oslo Music rundet i år fem år. Dette markerte vi gjennom en festival i juni og lanseringen av bestillingsverket “Off Road” av Becaye Aw samt karrieresenteret Global Oslo Music Career. Konsert- og klubbarrangementene gjennom året — Club Global og Koèju — har dessuten også bidratt til at 2013 har etterlatt seg flotte musikalske signaturer og skapt spennende kunstfaglige møter mellom artister fra hele verden. En stor og varm takk rettes til alle artistene vi hadde gleden av å jobbe med, publikummet vårt, våre samarbeidspartnere og støttespillere for uvurderlige bidrag og følge gjennom året. Vi er tilbake snart med nye artister og ideer på programmet. Godt nyttår! www.globaloslomusic.com