March 21: Koèju feat. Rob Waring

Publisert 01/03/14

Global Oslo Music pres. Koèju feat. Rob Waring
@ Cafeteatret / 21. mars / 21.00 / cc 100

KOÈJU har hatt en lang utvikling fra faste jamsessions på Nomaden, til et helaftens klubbprojekt på Blå, til å nå være en omreisende live-electronica-duo bestående av Åsmund Skuterud og Simon Valentine + gjesteartister.

Denne kvelden presenterer de et spennende samarbeid med en av landets fremste vibrafonister, Rob Waring. Sammen utforsker de mulighetene for å bygge opp og utvikle ‘real time’ lydlanskap og dette gjøres bl.a. ved at Waring bruker en spesiallaget iPad-app der han kan filtrere den akustiske vibrafonlyden mens han spiller. Resultatet er en energisk, variert og stemningsfull musikkopplevelse.

Rob Waring – vibrafon & fx
Simon Valentine – maschine & synth
Åsmund Skuterud – ableton push