20 august: Åpning av Global @ Deichmanske med Javid Afsari Rad & Kaveh Mahmudiyan

Publisert 08/08/16

Vi minner om vår nye konsertserie “Global @ Deichmanske”, i det gamle og fine biblioteket på Grünerløkka, som i høst byr på musikk fra alle verdens hjørner. Vi er stolte av å åpne serien med de virtuose utøverne Javid Afsari Rad og Kaveh Mahmudiyan som vil spille musikk med røtter til det gamle Persia, dypt inspirert av filosofen Rumis poesi.
20 august @ Deichmanske bibliotek, Grünerløkka, Schous plass 10 / kl. 14’00 / fri inngang – VELKOMMEN!

(E) There‘s no reason to miss out on our new concert series “Global @ Deichmanske” – in an old and beautiful library in the heart of Grünerløkka – presenting music from around the world. It is with great pleasure that virtuoso musicians Javid Afsari Rad and Kaveh Mahmudiyan will inaugurate the season opening. Together they will play music rooted in classical Persian traditions, deeply inspired by philosopher Rumi’s poetry.
August 20 @ Deichmanske bibliotek, Grünerløkka, Schous plass 10 / 2 pm / free entry – WELCOME!

Poster 1.1