VELKOMMEN TILBAKE / WELCOME BACK!

Publisert 13/08/18
Vi håper alle våre samarbeidspartnere og følgere har hatt fine feriedager!
 
Etter en rolig sommer er Global Oslo Music klar for en travel høst og vinter med en rekke aktiviteter som inkluderer clubkvelder, konserter, nye kunstprosjekter og dessuten en ny debattserie som vil se nærmere på ulike kulturelle uttrykks plass på, og arbeidsvilkår i, den norske kunstscenen. Følg oss!
 
En av våre store satsinger i år har vært lanseringen av vår nye publiseringstjeneste Global Sonics for podcasts,
streaming av konserter og utgivelse av ny musikk. Første plateutgivelse var ”Traces Of You” av Kristin Asbjørnsen, med musikk som tar utgangspunkt i bestillingsverket med samme navn Asbjørnsen skrev på oppdrag fra Global Oslo Music i 2016.
 
Kristin Asbjørnsen selv er på veg til Italia for å presentere musikk fra albumet – vi gleder oss over den store suksessen hun har! www.kristinasbjornsen.com
 
”Traces Of You” er å få kjøpt i platebutikker og via online plattformer.
 
(E) To our collaborators and followers: We hope you had a wonderful summer!
 
After holidays we’re back at work preparing a busy autumn and winter filled with club events, concerts and new art projects, also we’ll be launching a new debate series to explore and debate ideas around cultural diversity and intercultural dialogue in Norway. Stay tuned!
 
One of our great project this year has been the launching of our new publishing platform Global Sonics for podcasts, live streaming and new albums. First album release was Kristin Asbjørnsen’s “Traces Of You” with music based in a piece she wrote, commissioned by Global Oslo Music in 2016.
 
Kristin Asbjørnsen is on her way to Italy to present music from the album – we’re thrilled by her monumental success! www.kristinasbjornsen.com
 
“Traces Of You” is available in shops and online.