27. juli: Bruna Santana Trio til Camp Deichman

Publisert 01/07/19

Vi har i sommer gleden av å være med Hovedbiblioteket ut i friluft på deres Camp Deichman, som har aktiviteter syv dager i uken. På Youngstorget er det nå rigget til et utendørs bibliotekrom, med alt man trenger for en hyggelig stund. Her kan man også delta på arrangementer for barn og voksne. I løpet av sommeren settes også kursen mot noen andre steder i sentrum. Camp Deichman er støttet av Bilfritt byliv.

Global Oslo Music er på plass med utvalgte artister. Sammen med Hovedbiblioteket sørger vi for å by på gode konsertopplevelser. Neste artist ut er Bruna Santana Trio.

Vaterlandsparken / kl. 14’00 / fri entré
F6B0DD0B-451C-4B18-9B1B-857FDCAA8995

Bruna synger brasiliansk musikk (MPB), Bossa Nova og Pop. Med lang erfaring som friilanser, har hun vært med på en rekke prosjekter i forskjellige medier og stått på scener under festivaler og arrangementer. Som ung voksen reiste Bruna ut av Brasil for å synge i flere land som Frankrike, Italia, Marokko, De Forente Arabiske Emiratene og Qatar. Hun er så etablert som artist i Norge.

På scenen:
Bruna Santana – sang
Xander Crook – perkusjon
Per Olav Kobberstad – gitar