DJ Brighteyes will be back: Her funk just sounds good!

Publisert 20/09/13
This autumn you’ll be dancing to one of the funkiest dj in town:
Dj Brighteyes + special guests creating a unique blend of soulful music, slam poetry and jam.
Next show : October 17 // @ Turkish Delight // Torggata 35 // 22:00 // Free entry
Feat. Baba Soul on vocal and percussion
DJ Brighteyes, aka Fethawit Hakin, er fra Stavanger med røtter i Etiopia. Hun bor nå i Oslo hvor hun jobber som sosial- og kulturarbeider for Kirkens Bymisjon. I mer enn femten år har hun jobbet som sanger og låtskriver, og utgitt et par singler både i Norge og utlandet. De siste syv årene har hun vært aktiv som Dj i Oslos klubbverden og på ulike kulturelle arrangementer, fra releasekonserter til festivaler, med sin helt særegne signatur av afrikansk og amerikansk soul og funk.
Baba Soul, aka Hugo Pereira Castro, er en artist fra Lisboa som fortiden markerer seg i det norske musikklandskapet. Baba startet karrieren i 2004 som vokalist i Rap og R&B-gruppa Manosquad i Portugal, blant flere. Fra og med 2011 rettet han seg mot funk og soul, blant annet gjennom Baba Soul & the Professors of Funk. Ensemblet består av syv medlemmer som spiller en mix av old school funk & soul med en unik moderne sound.