The way we groove: DJ Brighteyes feat. DJ Nefertiti

Publisert 27/11/13

Don’t miss out: Fabulous hours of music from Africa; Arabic funk/pop/electro and Ethiopian jazz!
December 11 // @ Sound of Mu // Markveien 58 // 9pm // Free entry

DJ Brighteyes, aka Fethawit Hakin, er fra Stavanger med røtter i Etiopia. Hun bor nå i Oslo hvor hun jobber som sosial- og kulturarbeider for Kirkens Bymisjon. I mer enn femten år har hun jobbet som sanger og låtskriver, og utgitt et par singler både i Norge og utlandet. De siste syv årene har hun vært aktiv som Dj i Oslos klubbverden og på ulike kulturelle arrangementer, fra releasekonserter til festivaler, med sin helt særegne signatur av afrikansk og amerikansk soul og funk.
(DJ Brighteyes)

DJ Nefertiti mikser arabisk popmusikk og sørafrikansk elektro. Navnet DJ Nefertiti er hentet fra den Egyptiske dronningen Nefretiti og bak navnet skjuler det seg en 33 år gammel ung kvinne som opprinnelig er fra Somalia. DJ Nefertiti skaper temperatur på dansegulvet og har tidligere hatt egne klubbkvelder på The Villa, Internasjonalen og Jaeger. DJ Nefertitis musikalske visjon er å vise frem en lite kjent musikkstil for klubbgjengere.