April 25: Tropique Magnifique #5

Publisert 02/04/15

We’re proud to announce our collaboration with Tropique Magnifique
clubnights dedicated to Tropical Music from across the planet.
5th edition soon to happen!
@ Ingensteds // 22 pm // cc 50.-

154546_759853704122356_2601177673169772414_n

BHLB & Global Oslo Music har ikveld invitert Rickard Masip (SE)  – Tropical Treats / Recordmania – til å gjøre ett ekslusivt Tropisk sett! Rickard Masip startet sine Tropical Treats fester i et av de mindre rommene på den legendariske klubben Raw Fusion for drøyt 10 år siden, for senere å gjøre sine egne warehouse fester med samme musikalske tema. Fokuset hans har alltid ligget på musikken, rytmene og kulturen bak det hele.Forvent dere en musikalsk reise innom alle hjørner på planeten, med et startpunkt fra 50 år tilbake til uutgitte dubplates, edit‘s og remixer for morgendagens dansegulv.Hans lidenskap og kunnskap om musikken har ført til utallige spillejobber sammen med eliten av Tropical DJ’s på klubber og festivaler rundt i hele Europa.Rickard har også jobbet for platebutikken Recordmania over lengre tid, og har gitt ut edits, remixer og samleplater for plateselskap som Sofrito, Strut, Nascante, GAMM & Soundway.

Han var en av bidragyterene for samleplaten Kenya Special Vol.1 på Soundway Records som var en stor hit blant plateryttere, samlere & danseglade folk. Kenya Special Vol.2 er visstnok rett rundt hjørnet og vi gleder oss massivt!

Som vanlig dekorerer vi lokalet litt ekstra og kanskje dukker det opp noen fine overaskelser. Ikke den helt vanlige Oslo festen, det lover vi..