Global Sonics

Publisert 26/01/18
VELKOMMEN TIL GLOBAL SONICS!
Vi er svært stolte av å lansere Global Sonics, vår nye tjeneste for fysisk og digital publisering av nyinnspilt musikk, samt tilbud om podcasts og streaming av artistintervjuer, konserter og eventer. Dette gjør vi for å skape et nytt og større terreng for våre kunstprosjekter, i lag med artister fra hele verden vi samarbeider med, og for å tilby vårt voksende publikum i og utenfor Norge bredere tilgang til våre nye produksjoner.

 
WELCOME TO GLOBAL SONICS!
We’re thrilled to announce the launch of Global Sonics, a brand new publishing platform, offering our growing audience a diverse range of formats, including new recorded music – everything from downloads to CDs and vinyl – and streaming services such as podcasts and live streaming of concerts and events. Global Sonics specializes in new creative collaborations between artists from all over the world.

Global Sonics - 3D logo, grey background and white text