22. november: Harpreet Bansal og Sanskriti Shrestha under Årets læringshelt Oslo 2018

Publisert 19/10/18

Voksenopplæringsforbundet (VOFO) deler ut Årets læringshelt Oslo 2018. Prisene overrekkes av Hashem Jafari, tidligere vinner av Årets læringshelt.
@ Deichman Tøyen kl. 17’00 / Fri entré

Ellen Stavlund, styremedlem i VOFO Oslo, ønsker velkommen og leder prisutdelingen.

Prisen «Årets læringshelt» deles ut hvert år til en person som har brukt utdanning og læring for å komme videre, og som har klart det, tross ulike hindringer i livsløpet. Disse hindringene kan være knyttet til fysisk eller psykisk funksjonshemming, mangelfull grunnutdanning eller sosiale eller kulturelle forhold. 

Det skal i tillegg deles ut en pris til en organisasjon som arbeider for læring og kunnskapsspredning. 

VOFO ønsker med dette å gjøre stas på vinnerne med å invitere til en liten fest med stor takhøyde og høy kvalitet på programmet. Årets verdige vinnere vil bli offentliggjort i forkant av arrangementet.

Fiolinist Harpreet Bansal  og tablaspiller Sanskriti Shrestha er begge bosatt i Norge, men har opphav fra henholdsvis India og Nepal. De er eksperter på indisk klassisk musikk og har i senere tid latt seg høre i flere sammenhenger. Bansal med sitt eget band Bansal Band, i Combonations og i Javid Afsari Rad Trio; Shrestha med sin egen sekstett Avatar, i Bugges Wesseltofts New Conception of Jazz og i trioen Moksha. Under seremonien vil de presentere klassisk indisk ragamusikk. 

Konserten presenteres i samarbeid med VOFO.