31. august: Kevzta til Camp Deichman

Publisert 04/08/19

Vi har i sommer hatt gleden av å være med Deichman Hovedbiblioteket ut i friluft på deres Camp Deichman, som gjennom sommeren har hatt aktiviteter syv dager i uken. Global Oslo Music har vært på plass med utvalgte artister. Sammen med Deichman har vi sørget for å by på gode konsertopplevelser – og sommeren er ikke over enda! Neste artist ut er Kevzta aka Kevin Mbugua.

@ Vaterlandsparken / kl. 14’00 / fri entré

A68C934C-72D4-4859-B25D-E11811F755C1-1

Kevzta begynte sin karriere i underholdningsbransjen som danser i hip hop miljøet i Oslo. 18 år gammel begynte han å undervise i dans på ungdomsklubber og ved Det Norske Hip Hop Huset. Fra 2010 har Kevzta hatt sterkt fokus på å utvikle seg innenfor flere kunstformer. Han arbeider i dag bredt og allsidig som sanger, låtskriver, danser og skuespiller. Hans musikk er omtalt som deilig pop, funk og soulmusikk.

På scenen:
Kevzta – vokal
Nanna Coulibaly Skjold – vokal
Bjørnar Else Brandseth – gitar
Daudi Sirioney – perkusjon

Camp Deichman
I hele sommer kan du besøke Camp Deichman, syv dager i uken. Fra og med 19. juli har campen slått leir i Vaterlandsparken. Der bys det på et utendørs bibliotekrom, med alt du trenger for en hyggelig stund. Du kan også delta på arrangementer for barn og voksne.

Camp Deichman er støttet av Bilfritt byliv.