06. desember: Nadia Essah @ Salt

Publisert 29/10/19

Vi er tilbake med club- og konsertkonseptet Global @ Salt, som presenterer utøvere knyttet til den internasjonale musikkscenen i Norge. Denne gangen er supertalentet Nadia Essah invitert – produsent, sanger og multiinstrumentalist fra Trondheim.

@ Naustet på Salt - Langkaia 1, 0150 Oslo / kl. 20’30 / Billetter: 200,- (ordinær) / 125,- (student). Forhåndsbestilling her.

Nadia Eassah-4

Oppvokst med en marokkansk far og norsk mor, skinner den musikalske arven gjennom i hennes eget uttrykk, som har lagt grunnlaget for en unik spontanitet og modernisering av R&B, soul og neo-soul. Aktuell med debutsingel i disse dager, på Salt får vi oppleve den live, blant mye annet av hennes musikk.

Med seg på scenen har Nadia Essah invitert Olve Flakne (gitar), Håkon Kvam (trommer) og Thomas Edvardsen (keys).