18. desember: Kaveh Mahmudiyan til Global Jul @ Deichman

Publisert 18/11/19

Global Jul @ Deichman er vår serie konserter oppunder jul på biblioteket på Grünerløkka, der vi presenterer fremragende skapende og utøvende kunstnere blant bøker og leselystne i vakre lokaler. Dag tre i denne serien kan publikum oppleve Kaveh Mahmudiyan spille Tombak.

@ Deichman Grünerløkka. Schous plass 10 / kl. 14’00 / fri entré

A-6886186-1545767193-2844.jpeg

Tombak er et nydelig tradisjonelt instrument fra Iran. På Deichman fremfører Mahmudiyan egne verk som tematiserer “edvarer” – et iransk musikalsk uttrykk som betyr ”sirkel av rytmer”. Gjennom en edvar utforsker han rytmer og teknikker, med røtter til eldgamle persiske tradisjoner.

13. desember er Mahmudiyan aktuell med nytt album – Goft-O-Goo – i lag med Hamid Motebassem, som slippes via vår publiseringstjeneste Global Sonics. Lytt til noe av musikken her.