26. september: Kaveh Mahmudiyan til Global @ Deichman

Publisert 02/09/20
NÆRMØTE MED KAVEH MAHMUDIYAN
Vi fortsetter vår serie Global @ Deichman i de fine lokalene på Deichman Grünerløkka, der vi byr på dypdykk i ulike kunstneres arbeid og spennende livshistorier. Det er derfor en glede å denne gang invitere til et nærmøte med en fremragende utøver av blant annet klassisk persisk musikk.@ Deichman Grünerløkka / Schous plass 10 / kl. 15-17’00 / fri inngang

30715927_317562725436520_3850872032690438144_n

Kaveh Mahmudiyan har siden han kom til Norge fra Iran studert og utviklet seg innen musikk med røtter til tusenår gamle tradisjoner fra hans hjemland på slagverkinstrumentet Tombak. Som komponist og utøver har han de siste årene banet seg veg til den internasjonale musikkscenen og der tatt plass blant verdens ledende skapende og utøvere kunstnere innen persiske tradisjoner.
Mahmudiyan er også ofte å oppleve innen world, jazz og crossover i samarbeid med ledende utøvere.
På Deichman vil han presentere verk på Tombak og utdype sitt kunstnerskap i samtale med Sheila Leoneli, produsent i Global Oslo Music.
NB! På grunn av smittevernregler vil publikum på arrangementet registreres med navn og e-postadresse. Denne registreringen slettes etter 14 dager.