14. desember: Mark Axiak til Global Jul @ Deichman / AVLYST

Publisert 01/12/20

Denne konserten er dessverre avlyst på grunn av utvidede koronarestriksjoner fra myndighetene 10. desember. 

Det er med stor glede vi kan invitere til vår serie med julekonserter på Deichman Grünerløkka i perioden 14.-18. desember, etter å ha ventet på grønt lys for dette midt i en streng koronatid.

@ Deichman Grünerløkka, Schous plass 10 / kl. 15’00 / fri entré

Processed with VSCO with b5 preset

Først ut er en skapende og utøvende kunstner som bokstavelig talt har hatt hele verden i sin lomme: Mark er født på Malta, har vokst opp i Australia og derfra vært på reisefot fra kontinent til kontinent.Han har bodd England, Malta, USA, Tyskland, Sverige og er nå bosatt i Oslo. Han har hele vegen jobbet som sessionmusiker for innspillinger og konserter. Han har vært produsent for en rekke artister, på små indieselskaper og Sony og Universal.

I Norge har Mark på kort tid banet seg veg opp til en plass blant landets ledene utøvere og har vært å høre med en rekke artister. Han er fortiden aktuell med bandet Burn For The Moon, omtalt som grensesprengende, intenst, spirituelt, vakkert og utradisjonelt – en beskrivelse som passer godt for alt Mark rører ved.
På Deichmann presenterer han musikk fra sitt kommende album i et akustisk format.Les mer om Mark her

VELKOMMEN!

NB! På grunn av smittevernregler vil publikum på Deichman registreres med navn og e-postadresse. Denne registreringen slettes etter 14 dager.