18. desember: Safaa Al-Saadi til Global Jul @ Deichman / AVLYST

Publisert 07/12/20

Denne konserten er dessverre avlyst på grunn av utvidede koronarestriksjoner fra myndighetene 10. desember.

Det er med stor glede vi kan invitere til vår serie med julekonserter på Deichman Grünerløkka i perioden 14.-18. desember, etter å ha ventet på grønt lys for dette midt i en streng koronatid.

@ Deichman Grünerløkka, Schous plass 10 / kl. 15’00 / fri entré

Safaa
Foto: Viðar Hákon Gíslason

Vi runder av årets julekonsertserie med en kunstner vi har hatt gleden av å samarbeide med tidligere. Han er en av landets fremste utøvere av klassisk arabisk musikk.

Safaa Al-Saadi er frilansmusiker, komponist, arrangør og musikklærer, som har turnert og undervist over hele Europa. Som utøver spiller han et bredt spekter av arabiske fløyter, perkusjon, synth og piano.

Han har de siste årene samarbeidet med Tøyen orkester, der han har hjulpet orkesteret med å finne en musikkstil influert av arabiske rytmer og musikk, blandet med tradisjonell norsk musikk. Han har også bidratt orkesteret med arrangering av musikk.

Blant hans egne komposisjoner finner vi verket “Broer av musikk” for stort ensemble, som han skrev på oppdrag fra Global Oslo Music i 2014. Med dette arbeidet kunne vi oppdage hans vakre, sterke og komplekse musikk.

På biblioteket vil Safaa spille noen utvalgte stykker han har skrevet. Her finner vi blant annet rytmer og melodier med røtter i tradisjoner fra Mesopotamia.

VELKOMMEN!

NB! På grunn av smittevernregler vil publikum på Deichman registreres med navn og e-postadresse. Denne registreringen slettes etter 14 dager.