27. februar: Sanskriti Shrestha til Global @ Deichman – AVLYST

Publisert 27/01/21

OPPDATERT 20. FEBRUAR:

Vi er dessverre igjen nødt til å avlyse Global @ Deichman på grunn av utvidet nedstengning av kulturlivet.

Lørdag 27. februar skulle vi ha besøk av Sanskriti Shrestha, en svært spennende skapende og utøvende kunstner som de siste årene har gjort seg bemerket i en rekke sammenheng.
Vi satser på en ny dato med henne snart!

———————————————————————————————————

Til tross for usikre tider, forsøker vi å opprettholde vår suksessfulle serie Global @ Deichman i de fine lokalene i biblioteket på Grünerløkka, der vi byr på konserter og artistintervjuer i samtale med publikum. Avviklingen av arrangementet er forbeholdt myndighetenes retningslinjer for kulturelle aktiviteter som følge av den pågående pandemien.

I neste utgave av Global @ Deichman har vi gleden av å presentere skapende og utøvende kunstner Sanskriti Shrestha.

@ Deichman Grünerløkka / Schous plass 10 / fri entré

_SFL2557 (1)

Sanskriti er en nepalsk tablaspiller, basert i Oslo, som er kjent fra band som Bugge Wesseltofts “New Conception of Jazz”, sitt eget band sekstetten Avatar, hvor hun ofte vekker oppsikt med sitt tabla tarang-oppsett, bestående av mange tablaer som danner utempererte skalaer, og bandet Moksha. Hun er også en virtuos solist i den indisk-klassiske tradisjonen, og har spilt solokonserter siden oppveksten i Kathmandu.

Sanskriti viderebringer tradisjonen hun kommer fra, samtidig som hun jobber eksperimentelt og har utviklet en særegen stemme på instrumentet sitt. Hennes kreativitet kan høres både som medspiller, komponist og solist i en lang rekke prosjekter hun stadig befinner seg i fra indisk klassisk til folkemusikk, elektronisk musikk og friimprovisasjon. Sanskriti har siden hun kom til Norge blitt en kjær musikalsk eventyrer på den norske og internasjonale klubb- og festivalscenen.

Etter konserten vil det være en publikumssamtale med artisten, ledet av Sheila Leoneli fra Global Oslo Music.

VELKOMMEN!

NB! På grunn av smittevernregler vil publikum registreres med navn og e-postadresse. Denne registreringen slettes etter 14 dager.

(Dette arrangementet er tidligere annonsert, men flyttet på grunn av nedlukkingen av samfunnet).