09. oktober: Global Kids / Barnas lørdag: Family Reggae Disco

Publisert 27/09/21

Family Reggae Disco er et samlingssted hvor barn og familier fra ulike kulturer kan møtes. Her er DJs som byr på positiv reggaemusikk, dans, sjonglering og kreative kunstverksteder. Det blir konsert kl. 12.00 og mulighet til å gå mellom ulike aktiviteter og verksteder etterpå.

@ Deichman Bjørvika / kl. 12-15’00 / Fri entré

image004

Family Reggae Disco er et samlingssted hvor barn og familier fra ulike kulturer kan møtes. Her er DJs som byr på positiv reggaemusikk, dans, sjonglering og kreative kunstverksteder. Det blir konsert kl. 12.00 og mulighet til å gå mellom ulike aktiviteter og verksteder etterpå.

Family Reggae Disco begynte som et fast konsept på MS Innvik i januar 2005. Konseptet ble raskt en stor suksess og har i årenes løp besøkt hele landet og vært i England og Brasil.

Family Reggae Disco arrangeres i samarbeid med Deichman Bjørvika. Arrangementet skulle markert åpningen av vår nye satsing for barn og unge, Global Kids, under vår årlige festival Global Nights i mai 2021, men ble utsatt på grunn av pandemien. Vi er glade for endelig å kunne ønske velkommen til Family Reggae Disco!

Barnas lørdag passer for barn fra 3 år.

Billetter
Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret en plass på konserten må du ha billett. Billettene slippes samme dag som forestillingen, kl 08.00.

Arrangeres av Global Oslo Music og Deichman.