25. februar: Sverre Indris Joner til Global @ Deichman

Publisert 05/02/23

I neste utgave av Global @ Deichman har vi gleden av å presentere en allsidig kunstner som har satt sitt preg på både den norske og internasjonale musikkscenen gjennom en lang karriere som komponist, arrangør, orkesterleder, pianist, perkusjonist…og sporadisk som forfatter, illustratør, skuespiller med mer.

@ Deichman Grünerløkka, Schous plass 10 / kl. 14’00 / fri entré

fb event

SVERRE INDRIS JONER har ikke minst grunnlagt og ledet en rekke orkestre og band, de fleste knyttet til latinamerikansk musikk, med navn som Hovedøen Social Club, Electrocutango, La Descarga, Tango for 3, som han enten har komponert, eller arrangert hele deres repertoar for.
Da den kjente tangopoeten og direktør for det argentinske tangoakademiet, Horacio Ferrer, ble kjent med Electrocutangos musikk uttalte han blant annet:

- Joner er en bemerkelsesverdig kreativ tanguista og har med Electrocutango funnet en aldeles uimotsigelig og raffinert versjon av tango for det 21. århundre.

Electrocutangos siste album “Contrastes” ble utgitt av vår partner Global Sonics i 2021. Om denne og andre prosjekter Joner jobber med får vi høre mer om på Deichman Grünerløkka samt noe av hans musikk.

Les mer om Sverre Indris Joner på sverreindrisjoner.com