27.-31. mai: Sidiki Camara – årets festivalartist under Global Nights # 8

Publisert 17/02/20

Vi er stolte av å presentere årets festivalartist SIDIKI CAMARA!

GLOBAL NIGHTS 2020 artist v2

Sidiki Camara regnes i dag å være blant verdens ledende perkusjonister. Hans musikk er dypt inspirert av tradisjonsmusikk fra Mali. i 2018 bestilte vi et verk av Sidki i anledning vårt tiårsjubileum. Musikken ble i hovedsak skrevet for de tradisjonelle perkusjonsinstrumentene djembe, talking drum, calabass, balafon samt strengeinstrumentet n’goni, i kombinasjon med innslag av ulike instrumenter.

Verket er nå innspilt og klar for utgivelse via vår publiseringsplattform Global Sonics, slippefest arrangeres på Sentralen under årets Global Nights. i tillegg byr vi på clubevent, masterklasse og publikumsmøte med Sidiki.

Programmet til årets Global Nights vil bli lagt ut i de neste ukene. Følg oss!