06. november: Jubileumskonsert for Becaye – 60 år!

Publisert 10/10/20

Når vi nå inviterer til jubileumskonsert på Cosmopolite, er det for å feire en markant og unik skapende og utøvende kunstner, som vi har hatt gleden av å samarbeide med i mange år. Becaye har helt siden han kom til Norge på begynnelsen av 90-tallet vært en berikelse for den norske musikkscenen; hans kunstnerskap kjenner ingen grenser, noe vi har kunnet oppleve gjennom hans utallige samarbeid med andre kunstnere både i og utenfor landet. Hans evne til å eksperimentere med ulike uttrykk og teknikker, plasserer ham på øverste hylle blant fremragende kunstnere, ikke bare i Norge, men i verden. Ja, vi sier ofte om Becaye at han er en musiker i verdensklasse!

Cosmopolite Scene / Vogtsgate 64 / Kl. 19’00 / fri inngang

Becaye 10.10Foto: Ingvild Vaale Arnesen

Becaye skal feires og det synes vi best lar seg gjøre gjennom en jubileumskonsert på Cosmopolite i Oslo, med naturligvis hovedpersonen på scenen. Vi lover mange overraskelser i løpet av kvelden, for listen av utøvere – blant de beste i landet – som vil ta turen opp på rekke og rad for å spille og synge med jubilanten er lang. Becaye bør feires med musikk – både med hans egen og andres! Kvelden ledes av Hannah Wozene Kvam.

PLASSER/ SMITTEVERN
Det er fri inngang, men vi ber publikum om å forhåndsbestille fribilletter slik at vi har oversikt over antallet. Reserver plasser her.
NB!: På grunn av smittevern har vi et begrenset antall plasser – med førstemann til mølla-prinsippet.


Publikum vil bli bedt om å oppgi navn og kontaktopplysninger ved plassreservering (denne informasjonen slettes etter 14 dager).

VELKOMMEN TIL FEIRING!