NB! UTSATT / 29. mai: Global Nights presenterer Global Kids; Family Reggae Disco

Publisert 03/05/21

Dette arrangementet er utsatt inntil videre – ny dato kommer snart! 

GLOBAL NIGHTS 26.-30. MAI

Mens vi venter på siste nytt om gjenåpningen av kulturlivet i Oslo, fortsetter vi arbeidet i god tro!

GLOBAL KIDS: FAMILY REGGAE DISCO
Vår årlige festival Global Nights ultimo mai har som særlig mål å presentere nye arbeider og konsepter. Vi er derfor stolte av å i år lansere Global Kids – som skal tilby barn og unge musikk og annen kunst samt kulturelle aktiviteter av ypperste klasse! Hvem bedre til å introduserer Global Kids enn Family Reggae Disco – et av de aller fineste samlingsstedene for barnefamilier fra ulike kulturer som møtes for musikalsk og morsom sosial utfoldelse.

Det skjer på Deichman Bjørvika – vi gleder oss!

@ Deichman Bjørvika, Anne-Cath, Vestlys plass 1 / Kl. 12-15’00 / Fri entré

Theme 8_Family reggae Disco 1

GLOBAL KIDS: FAMILY REGGAE DISCO

Global Kids er en ny satsing der barn og unge får oppleve musikk og annen kunst samt kulturelle aktiviteter av ypperste klasse. Family Reggae Disco, et av landets fineste tilbud til familier, åpner dørene til det aller første Global Kids.Family Reggae Disco er et samlingssted hvor mennesker i alle aldre og fra ulike kulturer møtes for musikalsk og morsom sosial utfoldelse. Her kan hele familien få kulturelt påfyll og treffe andre familier. Djs byr på reggaemusikk, dans, sjonglering og andre sirkusdisipliner, ansiktsmaling og tegnebord.Family Reggae Disco begynte som et fast konsept på MS Innvik i januar 2005. Konseptet ble raskt en stor suksess og har i årenes løp besøkt hele landet og har vært i både England og Brasil. Family Raggae Disco har fått svært positive anmeldelser i aviser, radio og TV.

NB! For å imøtekomme hensyn til smittevern vil Family Reggae Disco arrangeres som ulike stasjoner, for et gitt antall personer i tråd med myndighetenes anbefalinger, der deltakerne kan være med i de ulike aktivitetene som tilbys.