Global Nights # 9 26.-30. mai: Endret

Publisert 18/05/21


Oslo åpner snart for kulturarrangementer, men når dette skjer vil det bli for et begrenset publikumsantall. Vi har derfor valgt å løse opp årets Global Nights – vår årlige festival i mai som presenterer nye verk og konstellasjoner – gjennom å spre datoene utover våren, sommeren og høsten. Dette for å kunne tilpasse de ulike produksjonenes krav, noen programmert til større scener av blant annet fysiske behov. Som igjen krever større mannskap og et større antall publikum for å fylle opp lokalene – langt flere enn det myndighetene inntil videre vil tillate ved gjenåpning.

Inger Hannisdal, med urfremføring av nytt verk på festivalens andre dag får ny dato snart, som alle de andre Global Nights-arrangementene. Følg oss for oppdateringer!

Theme 4_Inger Hannisdal